Hard- en Software

Je kan bij mij terecht voor alle hardware.

Maar een echte (web)winkel heb ik niet. Ik heb namelijk geen zin (en geen tijd) om fulltime bezig te zijn met prijzen te vergelijken, te updaten, te concurreren. Ik ver- en aankoop met goed vertrouwen.
Wat wil zeggen dat ik slechts met enkele vaste leveranciers werk, en hier ook niet van afstap. De reden hiervoor is de service. Want service is voor mij belangrijker dan een goeie prijs. Je kan misschien iets goedkoper kopen bij een ander, maar krijg je ook dezelfde langdurige service van die ander? Internet is booming, maar internet is ook heel vluchtig. Vele webwinkels zijn als het ware box-moving bedrijven. Zij kennen hun klant niet, en het enige wat voor hen telt is de verkoopsaantallen. 

Ben jij op zoek achter een nieuwe pc? Een server, een draadloze router, netwerkkabels, tablet, harde schijf... Maar ook electrische zaken, domotica toepassingen!
En kan je enkele dagen wachten? Vraag me gerust wat je zoekt. En ik ga op zoek achter de beste prijs/kwaliteit verhouding voor jou. Je leest het goed, voor jou, niet voor mij!
Op stukken verdien ik 2x niks, en ik wil hier ook niks op verdienen. Ik wil een goede klantenrelatie hebben, dat is veel belangrijker dan die 5 euro extra winst.

Een van onze leveranciers brengt maandelijks een folder uit promoties. Je kan altijd hier even kijken of er iets tussen zit wat je intereseert. 

 

Promoties

Afdrukken E-mail